tisdag 2 juni 2009

sjuk sjuk!

fy hatar verkligen att va sjuk! vaknade i morse med feber, genom förkyld, hes och kunde knappt prata. jag lyckas verkligen alltid att bli sjuk! så i dag blev det att stanna hemma från skolan och ta igen mig. ska försöka gå till skolan i morgon, måste kämpa och klara det sista i skolan nu, inte långt kvar! går dagen spenderades med min ängel elin, vi åkte in till stan köpte mat och satte oss vid domkyrkan och åt i det fina vädret. sedan åkte vi och hyrde film och köpte godis. så det blev en mys kväll! alltid lika kul att träffa dig :)

i dag blir det en lugn dag för min del, ska försöka ta en promenad in till stan med hunden och säga hej till elin. Sen hoppas jag att min älskling kommer till mig och tar hand om mig! vill även säga grattis till min underbara pappa som fyller 43 år i dag, grattis pappi :)
ne nu ska krypa ner under täcket och se en film.. .

måndag 1 juni 2009

Härliga måndag!

åh vilket härligt väder! nu känns det verkligen att sommaren är här :) sitter på balkongen bara njuter!
jag vet att jag har vart dålig på att skriva i helgen men jag har faktiskt inte haft tid och ork. Har vart ute i helgen från morgon till kväll och bara tagit det lugnt och njutit hela helgen lång hemma hos min pappa med älskling! så nu börjar man äntligen få den fina solbrännan. Tog även mitt första dopp för i år, hela 8 grader i polen buuuuuuurr. tempraturen kom upp till 10 grader i alla fall under helgen haha! så det blev inget långt dopp det där.
fick även reda i dag på att jag har säkert sommarjobb hela sommaren och det känns underbart! är överlycklig :) så nu ska jag ligga i och jobba så mycket jag bara kan!

från det ena till det tredje så beställde jag och älskling resa till värmen i helgen, så vi åker den 8 juli till Turkiet i side hela 2 veckor, jag lääääängtar! ska blir så himla skönt att komma bort från allt ett tag, äta massa god mat och bara njuta av den härliga värmen!
fick resan av min underbara pappa! finns ingen bättre än han. han finns alltid där när man behöver han och han ställer alltid upp för en i alla lägen. bäst i hela världen är han !

ne nu ska jag ta något och äta och fortsätta njuta av den härliga sommardagen, sen vänta på att elin kommer hem så vi kan ses :)
bye bye.. .