fredag 29 maj 2009

friday

åh vad jag hatar naturvetenskap, inte min grej det där.
höll på att försova mig i morse igen. fattar mig inte på min nya mobil haha! men som tur kom jag väg i alla fall till sjukhuset som jag skulle för att röntgna mina knän, får svaren om någon vecka så får se vad de säger. hoppas det visar bra! inte pepp för något i dag. för min del blir det en lugn helg med sol och kanske första doppet för i år :) ?
vaknade med halsont i morse, hatar att va sjuk! kanske för att jag är det jämt.. ? ne nu ska jag fortsätta försöka plugga lite naturvetenskap så vi snart får sluta.

så less och besviken.. .

torsdag 28 maj 2009

Thursday

ojoj vad trött jag är! sitter i soffan och nästan sover. funderar på att lägga mig i ett bad innan jag ska gå och sova, himla skönt faktiskt!
vart en ganska bra dag i dag, dagen började med beach vollyboll i trädgårdsföreningen, var faktsikt kul synd att vädret var så dåligt bara och att det regna. trött på det här vädret nu vill ha sommar och sol så man kan bada och sitta ute och grilla. var även duktig och tränade i dag, körde x-fit express och coren med madde jobbigt jobbigt men effektivt och kul så det är det värt. i morgon vet jag inte vad som är planerat. kanske skulle gå ut och äta med lelle, madde, olivia och några tjejer hoppas på det :) de andra var sugna att gå på hamnfestivalen men jag tror inte jag orkar det för det blir nog att åka hem till pappa med mitt hjärta och bara mysa hela helgen lång.

får inte glömma också att jag måste gå till federal i morgon efter skolan. har fått en knöl innuti navlen som är sten hård och skinnet är ganska spent så jag är lite orolig i fall kroppen ska stöta ut den, men jag har inte inte ont av det och märker inte av det, så jag hoppas inte det är någon fara!
ne nu ska jag hoppa in i badet och sedan sova, god natt alla!

onsdag 27 maj 2009

Wednesday

satt och kollade på min gammla blogg i dag och blev sugen på att göra en ny och börja skriva igen. ska försöka skriva så mycket jag kan och bli bättre än jag var förra gången på att skriva!

i dag har det vart en lugn och skön dag! slutade skolan vid kvart över 11, åkte hem direket efter skolan och sov lite. har vart jättte trött nu i flera dar så det behövdes verkligen. nu ska straxt bege mig till gymmet och träna med madde. Äntligen har jag kommit i gång med min hårdträning igen och det känns så himla skönt! inte långt kvar till beachen nu! i kväll vet jag inte vad som händer hoppas på att elin har tid att träffa mig en stund, prata lite som vi alltid gör och gå en kvälls promenad runt stångån :)
ne nu hinner jag inte skriva så mycket mer ska i väg till gymmet där madde väntar på mig, så i dag fick det bli ett kort inlägg.. .